Umzug, lastentaxi - nicht nur in Budapest!

Umzüge Wir beschäftigen uns in einer anderen Art und Weise, den richtigen Weg!

Umzug, lastentaxi - nicht nur in Budapest!

Umzüge Wir beschäftigen uns in einer anderen Art und Weise, den richtigen Weg!
UMZUG? TÄUSCHUNG 0%, QUALITÄT 100%
Umzüge in Budapest, auf dem Lande und im ganzen Europa GÜNSTIGE UMZUGSPREISE, Durch Fachleute aus dem Transportbranche geleiteter und durchgeführter Umzug, Transport, Lastentaxi ECHTE QUALITÄT! Wie machen wir das? Wir haben große Kapazitäten, erfüllen zahlreiche Aufträge, wir sind nicht vom privaten Sektor, und möchten uns nicht aus einem Auftraggeber „bereichern”! Unsere Mitarbeiter „makeln” an Ort und Stelle nicht. Es fehlt nur hierher zu schreiben: Wir sind das beste und billigste Umzugsunternehmen, diesen Kampf überlassen wir anderen, und bis dahin;
Die Nachricht unserer Ehre wird immer mehr verbreitet!

Merkwürdig, ist aber eine Tatsache; man wählt sorgfältig aus, zu welchem Service man das Auto, diesen wertvollen Schatz bringt..., aber wenn man ein Unternehmen mit dem Umzug beauftragt, das außer dem Auto alles umzieht, geht man nicht mit solcher Sorgfalt vor, aber im Nachhinein wird es immer klar, dass nur die Qualität zählt!
Bevor Sie den richtigen Menüpunkt auswählen, lesen Sie bitte unsere Startseite durch, wo wir die häufigsten Fragen über Umzug beantworten, bzw. uns vorstellen. 5 Minuten und Sie werden wissen, wer wir sind Unsere Webseite ist keine Maske. Wir zeigen unser wahres Gesicht!

Tanácsaink költöztetéshez

Tanácsaink költöztetéshez Önnek
Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Tanácsaink Önt segítik!

Értünk ahhoz, amit csinálunk! Ez azt jelenti, hogy első tanácsunk- talán a legfontosabb-, hogy legyen nyugodt! Megfizeti azt, hogy költöztetését rendben lebonyolítsuk! Mi pedig ezt el is végezzük, ebben bízhat!

Persze van néhány olyan feladat, amihez az Ön együttműködésére, munkájára is szükségünk van.

Tanácsaink megfogadásával pénzt és időt spórol meg!

Parkolás:

A lehetőségekhez képest érdemes mindent megtenni azért, hogy a kiérkező teherautónk a fel- és a lerakodási címen is a lehető legközelebb tudjon parkolni az épület bejáratához! Gondoljon bele, ha csak 40 méterre tudjuk a parkolást megoldani, az egy átlagos lakás, ház költöztetésénél is több kilométer plusz gyaloglást jelent munkatársainknak, ráadásul ez alatt még súly is nyomja a vállukat! Olyan helyeken – elsősorban a belvárosban- ahol a parkolást nagyon nehéz megoldani, érdemes már a költözést megelőző este vagy a költözés napján, hajnalban elkeríteni a parkolási területet, vagy autóval foglalni a helyet! Megszokott dolog, hogy a ház kukáit tolják ki a parkolási területre, és egy papírlapra is kiírják, hogy a helyet költözéshez foglalják!

Természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor több száz méterről hordjuk az ingóságokat. Vannak olyan körülmények, amiket nem lehet kiküszöbölni, például lezárt utca. Természetesen ez utóbbit is szívesen elvégezzük, de az biztos, hogy jelentős idő és költségnövekedéssel jár.

Létszám:

Alapesetben a kétfős brigádok optimálisak, ha földszintről, családi házból, vagy emeletes, de liftes házból rendel költöztetést!

Az olyan, - általában négyemeletes épületeknél- ahol nincsen lift, javasoljuk, hogy minimum háromfős brigádot rendeljen (ha a negyedik emeletről költözik, indokolt lehet a 4 fő is)! Ilyen esetekben a dobozokat, zsákokat nem egyenként, hanem láncban hordják fel munkatársaink, ez akár 50% időmegtakarítást jelent! Könnyen belátható, hogy a plusz egy-két fő órabére mellett is pénzt és időt spórol meg!

Csomagolás:

Kérjük, hogy a lehetőségekhez képest ügyeljen a dobozok, zsákok megfelelő minőségére.

Vannak olyan vékony szemetes zsákok, amik valójában alkalmatlanok a ruhák szállítására, kiszakadnak, szétrepednek. Ha csak ilyet tudott beszerezni, kérjük, hogy azokat ne terhelje túl!
A dobozoknak nem kell egységesnek lenniük, sokan a boltból, zöldségesből szerzik be őket, ami még környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve sem rossz megoldás!

Kérjük, figyeljen arra, hogy a dobozok alja „stabil” legyen, a szállítás alatt ne tudjon könnyen kiszakadni, a dobozokat ne terhelje túl!

A dobozokat, ha lehetséges, úgy pakolja meg, hogy azokból ingóságai ne lógjanak ki, vagyis a dobozok zárhatóak, egymásra rakodhatóak legyenek, köszönjük!

A törékeny ingóságokat tartalmazó dobozokat jelölje meg, ha lehetséges, az oldalán egy piros X-el.

Ne feledje, ha valamilyen csomagolóanyagban, dobozban hiányt szenved, mi szívesen kiszállítjuk azokat a költözés előtti időszakban, önköltségi áron!

 

Végezetül ne hagyjuk magunkat illúziók között, egy teljes lakás elköltöztetése azon kívül, hogy kemény fizikai munka, számos előre nem látható, a helyszínen felmerülő problémával járhat. Ezek megoldásánál azonban bizton számíthat udvarias és készséges munkatársainban!

További kérdéseivel kérjük, bizalommal forduljon hozzánk:

Telefonszám: 06 / 30 700 4007

E-mail: info@s-transport.hu

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

7-16: 06/30 700 4007

7-16: 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 7-16 órában elérhető 365 nap, MOST IS!


* Erhalten Sie eine Antwort innerhalb von 6 Stunden!