Umzug, lastentaxi - nicht nur in Budapest!

Umzüge Wir beschäftigen uns in einer anderen Art und Weise, den richtigen Weg!

Umzug, lastentaxi - nicht nur in Budapest!

Umzüge Wir beschäftigen uns in einer anderen Art und Weise, den richtigen Weg!
UMZUG? TÄUSCHUNG 0%, QUALITÄT 100%
Umzüge in Budapest, auf dem Lande und im ganzen Europa GÜNSTIGE UMZUGSPREISE, Durch Fachleute aus dem Transportbranche geleiteter und durchgeführter Umzug, Transport, Lastentaxi ECHTE QUALITÄT! Wie machen wir das? Wir haben große Kapazitäten, erfüllen zahlreiche Aufträge, wir sind nicht vom privaten Sektor, und möchten uns nicht aus einem Auftraggeber „bereichern”! Unsere Mitarbeiter „makeln” an Ort und Stelle nicht. Es fehlt nur hierher zu schreiben: Wir sind das beste und billigste Umzugsunternehmen, diesen Kampf überlassen wir anderen, und bis dahin;
Die Nachricht unserer Ehre wird immer mehr verbreitet!

Merkwürdig, ist aber eine Tatsache; man wählt sorgfältig aus, zu welchem Service man das Auto, diesen wertvollen Schatz bringt..., aber wenn man ein Unternehmen mit dem Umzug beauftragt, das außer dem Auto alles umzieht, geht man nicht mit solcher Sorgfalt vor, aber im Nachhinein wird es immer klar, dass nur die Qualität zählt!
Bevor Sie den richtigen Menüpunkt auswählen, lesen Sie bitte unsere Startseite durch, wo wir die häufigsten Fragen über Umzug beantworten, bzw. uns vorstellen. 5 Minuten und Sie werden wissen, wer wir sind Unsere Webseite ist keine Maske. Wir zeigen unser wahres Gesicht!

A KÖLTÖZTETÉS NÁLUNK NEM EGYENLŐ A KÉNYSZER-KILAKOLTATÁSSAL

Servitius hirek
Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Egyre több esetben keresik meg a cégünket azzal a kéréssel, hogy kényszer-költöztetésben/kilakoltatásban működjünk közre. Annak ellenére, hogy büszkék vagyunk rá, hogy mindenki bátran számíthat ránk, ha költöztetésre, szállításra van szüksége, utóbbiban cégünk morális okokból -családokat akarunk eltartani a munkánkkal, és nem megtört családokat utcára tenni - nem vesz részt, és rendszeresen visszautasítjuk az ilyen irányú megkereséseket, „költöztetéseket”.

Legutóbb egy érdeklődő ügyfél, perrel fenyegette meg vállalatunkat, mondván, hogy szolgáltató cégként nem utasíthatjuk vissza erkölcsi okokból a költöztetést, részben -jogilag- igaza volt. Erre úgy reagálunk, hogy a továbbiakban befogadjuk ezeket a megbízásokat is, de élve a szabad árképzés jogával, a kilakoltatással összefüggő költöztetés alkalmával egyösszegű fix tarifával dolgozunk.

KILAKOLTATÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ KÖLTÖZTETÉS DÍJA:

Servitius hirek
Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Kilakoltatással összefüggő költöztetés díja:

nettó 2.000.000 forint

Nyilvánvalóan az árképzésünk arra motiválja az ilyen költöztetést megrendelő ügyfeleket, hogy számukra alkalmas cég után kutassanak tovább, ha valaki mégis mellettünk dönt, a költöztetésből beérkező bevételünket leadózzuk és a fennmaradó összeget a kilakoltatott családnak adományozzuk.

NEM CSAK KÖLTÖZTETÉSBEN SZERETNÉNK JÓK LENNI!

Servitius hirek
Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

Közeledve a szeretet és Jézus születésének ünnepéhez kérjük Ügyfeleinket, hogy ha ismer a környezetében olyan rászoruló nagycsaládot, akik számára a karácsony nagy nélkülözésben telne, írja meg nekünk! Közülük egy kiválasztott családot megajándékozunk a következőkkel:

Fenyőfa, díszek, nagy értékű élelmiszer utalvány, és gyermekenként 10.000 forint értékű ajándékutalvány. Az év legtöbb napján mi szeretnénk meggyőzni Önt, hogy érdemes minket választani költöztetéséhez, de most mi várjuk az Ön ajánlását! Ha lehet, írja meg a család körülményeit, hogy hány gyermek van a családban, megköszönjük, ha fényképet is csatol leveléhez!

Itt jegyezzük meg azt is, hogy a költöztetéseinkkel összefüggő lomtalanítások alkalmával már eddig is díjtalanul szállítottunk ki tűzifát egy rászoruló Pest megyei családnak. Miután cégünk folyamatosan bővül, egyre nagyobb számú költöztetést végez el, lehetőség nyílik újabb családok tűzifával történő ellátására is. Szívesen segítünk, várjuk a jelentkezéseket!

Költözés, miért mi? Valós érvek, olvassa el!

Költöztetés plusz belföldi költöztetés, szállítás, tehertaxi percalapon könnyen számítható költséggel

7-16: 06/30 700 4007

7-16: 06/1 700 4077


Önnek nem a költöztetés a szakmája, nincs meglepő kérdés, bizalommal forduljon hozzánk! Készséges munkatársaink nem a levegőbe beszélnek, valós szakmai tapasztalattal kerülhetnek költöztető csapatunk ügyfélszolgálatába.

Ügyfélszolgálatunk 7-16 órában elérhető 365 nap, MOST IS!


* Erhalten Sie eine Antwort innerhalb von 6 Stunden!